Trevor Sorbie är en fantastisk hårvårdsserie som är skapad av kända frisören Trevor Sorbie. Hos Trevor Sorbie utgår man från att varje kund har speciella och individuella behov för sitt hår. Därför är alla Trevor Sorbie-produkter skräddarsydda för att ge det bästa möjliga resultatet.

Serien kan täcka alla dina hårvårdsbehov, vare sig du behöver ett bra mjällschampo, ett vardagsschampo eller vård till skadat hår. Dessutom hittar du stylingprodukter som ger håret volym och glans – eller prova finishprodukten Firm Finish Hair Spray – ett säkert kort!

Trevor Sorbie X-Clusive är som namnet antyder en fantastisk och exklusiv salongserie som inte innehåller parabener (förutom Big Hair Mousse) och de produkter som används med värmeverktyg innehåller också värmeskydd som skyddar ditt hår mot värmen från fön eller plattång.

Trevor Sorbie Longer Hair är en innovativ serie som är baserad på den banbrytande ingrediensen 18 MEA – en flytande vätska som redan finns naturligt i håret och som skapar ett mikroskopiskt lager på yttersidan av hårstråets fjällskiktscell. Denna serie är perfekt för dig som har långt hår och vill behålla det friskt och glansigt i lång tid framöver. 

Produktjämförelse (0)
Sortera efter:
Visa:
Sale
Denna Trevor Sorbie Curl Cream är speciellt utvecklad till längre hår. Regelbundna kemiska behandlin..
159,00 SEK 119,00 SEK
Baserad på 3 recensioner.