Du har säkert hört talas om Tigi Bed Head, men det världskända och älskade märket Tigi erbjuder också en rad andra hårvårdsprodukter i hög kvalitet, bl.a. Tigi Catwalk, Tigi S-Factor, Tigi Bed Head, Tigi B for Men. Även om de är helt olika, har serierna en sak gemensamt: de färgglada förpackningarna och den förförande och förtrollande doften. Tigi har över 100 olika produkter, så om du behöver schampo, balsam, vax, inpackningar eller en riktigt bra hårspray bör du titta under Tigis sortiment – här finns alldeles säkert något som passar ditt behov.

Tigi Bed Head-serien är nog den mest kända serien i sortimentet. Den är baserad på veteaminosyreprotein, en naturprodukt som medverkar till uppbyggandet av skadat hår. Dessutom tillför det håret fukt och ger bra skydd mot vind- och väderpåverkan. Tigi Bed Head är också känt för sina fantastiska stylingprodukter som gör det lätt och roligt att skapa nya frisyrer. Med denna serie är du i goda händer eftersom Bed Head innehåller både vårdande produkter och stylingprodukter.

Tigi Catwalk är den klasisska, eleganta och stilfulla serien. Här kan du bl.a. prova på Tigi Catwalk Curlesque – med sulfatfritt schampo som ger dig full kontroll över dina lockar.

Tigi B for Men är särskilt utvecklad för de behov och krav som män har när det gäller hårvård.

Produktjämförelse (0)
Sortera efter:
Visa:
Sale
Tigi Bed Head Masterpiece Hair spray 340 ml.  TIGI Masterpiece är en glanshårspray som har m..
199,00 SEK 139,00 SEK