FVS står för "Frisørens Vital System" och är en effektiv, dansk hårvårdsserie speciellt utvecklad till att bekämpa de tuffaste hår- och hårbottensproblemen så som mjäll, svamp, bakterier, klåda, irriterad och svidande hårbotten. FVS bekämpar dessutom håravfall, vilket görs genom att produkten tränger djupt ner i hårbotten och stimulerar blodcirkulationen. Detta skapar en sund hårbotten- och hårsäcksmiljö så att mjäll, svamp och klåda elimineras och hårväxten på huvudet får bäst möjliga förutsättningar för att växa. 

Frisørens Vital System (FVS) mot mjäll

Frisørens Vital System är utvecklat speciellt utvecklat till att bekämpa både torrt och fett mjäll som uppstår vid fet hårbotten. Torrt mjäll känns igen på de små vita flagorna som ofta sätter sig på dina kläder runt axlar. Till detta problem passar FVS 2 Shampoo. Har du däremot fett mjäll och fet hårbotten är FVS 1 Shampoo den perfekta lösningen. Om lagret av mjäll är mycket tjockt i hårbotten rekommenderas det att komplementera med Frisørens Vital System 5 oljebehandling en gång i veckan. För ett bra resultat är det viktigt att du efter varje behandling med schampo och eventuell oljebehandling också använder Frisørens Vital System tonicbehandling. Vid svåra fall av mjäll och hårbottensproblem rekommenderas det att använda denna behandling dagligen tills problemet minskar. Frisørens Vital System används minst 3-4 gånger i veckan vilket ger ett långsiktigt och hållbart resultat utan mjäll och irriterad hårbotten. 
 

Frisørens Vital System (FVS) mot håravfall

Ingredienserna i Frisørens Vital System bekämpar inte bara hårbottenproblem så som mjäll och svamp utan går aktivt in och hjälper till att stimulera blodcirkulationen i hårbotten. Detta ger en frisk hårbotten med bra blodcirkulation, vilket är källan till att stimulera hårväxt och därmed motverka håravfall. 

FVS är väldigt effektivt mot mjäll och andra hårbottenproblem, vilket kliniska försök har bevisat. Även mycket svåra fall av svamp och mjäll bekämpas effektivt. FVS är en skonsam behandling vilket innebär att produkterna inte innehåller parabener, färgämnen och parfymer och därmed kan användas av alla hår- och hudtyper.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.