Orofluido är en serie med vårdande produkter som ger håret unik glans och vård och som på många sätt har varit med till att revolutionera marknaden och sätta standarden för vårdande styling- och hårprodukter.
 
Orofluido innehåller ingredienser som har använts i tusentals år för att ge kvinnor ett vackert, glänsande hår. Många av produkterna har bl.a. använts av Egyptens forna drottning Kleopatra. Hon använde bland annat en helt unik olja som kallas Cyperus som ger ett silkesmjukt och följsamt hår. Orofluido innehåller just denna och flera andra vårdande oljor.

Några av de näringsrika oljor som Orofluido är känt för är:

  • Linfröolja som härstammar från medelhavsöarna och som ger håret fukt och skydd mot hög luftfuktighet, samtidigt som den vårdar hårrötterna.
  • Arganolja som härstammar från Marocko och som ökar hårets elasticitet samt tillför stora mängder E-vitamin till håret. Dessutom är oljan vårdande för hårbotten.
  • Cyperusoljan som härstammar från Egypten är med till att göra håret mjukt och ger en fantastisk glans.


Orofluido kan användas på alla hårtyper – både fint och frizzigt hår. Orofluido har en svag doft av vanilj och en silkesmjuk textur vilket gör att den lätt glider genom håret utan att göra det fett. 

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.