Lakmé hårprodukter är baserade på innovation och teknisk expertis som bl.a. kan ses på att det familjeägda företaget redan för början byggde ett högteknologiskt laboratorium. På så vis har Lakmé alltid kunnat säkra maximal kvalitet och utveckling och det har också gjort att Lakmé i dag består av ett brett sortiment som är indelat i tre kollektioner:
  • Lakmé Teknia består av schampo, balsam och inpackningar som är utvecklade till att täcka dina behov och önskemål så som hårprodukter till lockigt hår samt skadat och torrt hår.
  • Lakmé Teknia Ultra är en serie schampo, balsam och inpackningar med som friskar upp din hårfärg och ger ditt färgade hår glansigt.
  • Lakmé K.Style är en serie med ett stort urval av stylingprodukter som inte bara ger en perfekt finish men också hjälper till att skydda håret mot yttre skador.
Lakmé är ett resultat av erfarenhet, passion och forskning inom skönhet, vilket kan märkas genom hela sortimentet – Lakmé ger kvalitet för varje krona. Hos LookPerfect.se hittar du hela Lakmés sortiment billigt. 
Produktjämförelse (0)
Sortera efter:
Visa: