Om bara det bästa duger är Alterna något för dig och ditt hår! Lyxhårvårdsmärket Alterna har de allra bästa ingredienserna i sina produkter, men anser att det är lika viktigt att veta vad man INTE stoppar i produkterna. Därför är Alternas produkter fria från sulfater, parabener, gluten, ftalater, natriumklorid, syntetisk färg, DEA, TEA, paraffin, mineraloljor, vaselin och PABA. Även förpackningarna är gjorda med ekologi och fair-trade i åtanke. Med Alterna får du alltså de allra bästa och mest vårdande ingredienserna på marknaden. Ren och naturlig lyx för dig och ditt hår!

Hos LookPerfect erbjuder vi fyra olika produktserier:
  • Alterna Caviar Collection: en otroligt populär serie som är speciellt utvecklad för att minimera åldrande och tillföra fukt och glans.
  • Alterna Bamboo: huvudingrediensen i denna serie är ekologiskt bambusextrakt som gör torrt och skadat hår följsamt och glansigt igen.
  • Alterna Hemp: en innovativ hårvårdsserie baserat på THC-fri hampolja, vilket ger håret glans och gör det starkare. Välj mellan extra volym eller mer fukt till lockarna.
  • Alterna Ten: Denna serie heter Ten eftersom den innehåller tio av de mest effektiva ingredienserna från hela världen. Välgörande och effektiva extrakt från bl.a. Champagne druvkärneolja, Arabisk Frankincense, Bulgarisk nattljus och 7 andra lyxiga ingredienser. Passar alla hårtyper.

 

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.