Wella Professional Care är hårvårds och stylingprodukter som ger både hår och sinnen en fantastisk upplevelse. Serien är uppdelad i två delar - en hårvårdsserie och en stylingserie. Hårvårdsserien består av en rad schampon, balsam och inpackningar som ger dig möjligheten att få samma vård du är van vid hos frisören.

Wella Brilliance för färgat hår som ger både fint/normalt och tjockt hår vård. Denna serie innehåller dessutom diamantpartiklar som ger ett glansigt resultat. 

Wella Enrich för torrt hår ger fint/normalt och kraftigt hår vård. Denna serie innehåller dessutom silkesextrakt som vårdar håret inifrån och ut. 

Wella Balance är en bred serie som vårdar din hårbotten. Denna serie innehåller dessutom champagneextrakt som är bra för att bekämpa hårbottensproblem så som mjäll och känslig hårbotten.  

Wella Color Recharge balsam och schampo är en serie som är skapad för att fungera ihop med Wella Professionals hårfärger. Serien innehåller en unik självreglerande Magnetic Color-teknologi som ger rätt mängd färgpigment vilket bevarar din hårfärg mellan frisörsalongbesöken.

I stylingkategorin finns tre olika serien med var sin unika formel som ger dig fint format och stylat hår varje gång. Stylingprodukterna från de olika serierna kan kombineras för det ultimata stylingresultatet.  

Wella Wet  är hårprodukter som ska användas i handdukstorrt hår till att skapa volym och rörelse i håret. 

Wella Dry är hårprodukter som ska användas i torrt hår som är redo att formas. Här hittar du bland annat den populära Wella High Hair Pearl Styler. 

Wella Finish är hårprodukter som ska användas när håret är torrt och stylat och looken ska fulländas.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.