Sale ghd Gold Classic Styler

model: Ghd

Ghd Plattång Gold Classic Styler

Pris: 1 699,00 SEK 1 599,00 SEK
I lager
Leveranstid 1-3 vardagar.
-
+

Ghd Plattång Gold Classic Styler

LookPerfect.se är auktoriserad återförsäljare av ghd - här kan du vara säker på att du får den äkta varan!
Ghd Gold Classic styler är den lyxigaste stylern från ghd någonsin med en snygg design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade keramiska plattor som ger dig samma fina resultat som du är van att få av ghd! 

Gold Classic Styler är dessutom förbättrad med en mängd innovativa nyheter - bland annat mjukare kanter som minskar risken att håret fastnar i plattången, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Du kan skapa både lockigt och rakt hår med denna och alla andra stylers från ghd. Det är lätt och enkelt! Stylers från ghd har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser och avancerade keramiska värmeelement som ger antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är ute och reser.

Egenskaper:

Elegant design.
Stylerskydd.
Automatisk avstägning efter 30 min. inaktivitet
Universalspänning.
Sladd: 2.6 m
Maxtemperatur: 190°C.
110 - 240V, 150W.
2 års garanti.
Maksimal temperatur: 190 ° C (110 - 240V, 150W.=
Skriv en recension
OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Andra kunder har också köpt: